Close

Je wilt steroids kopen

Je wil steriods kopen. Het beste is om de steriods te gaan kopen via een arts. Een arts kan je helpen om anabolen van een zuivere kwaliteit te kopen. Natuurlijk klinkt dit goed. In de praktijk is het helaas niet zo gemakkelijk. Een arts kan je namelijk niet zonder een goede reden kunstmatige hormonen aanbieden via een apotheek. Vaak worden ze alleen voorgeschreven bij een hormonen tekort, gewichtsproblemen of bij bloedarmoede.

Het is wel mogelijk om in andere landen steroids te kopen bij een apotheek, via een arts. Het is echter wel opletten of het geen namaak anabolen zijn. Vooral in landen als Turkije en Hongarije kom je de namaak doping tegen. Koop ze hier dus niet.
Let ook op de regels van de douane van het land waar je de steriods kopen gaat. Het is belangrijk om te ontdekken of je ze zo mee mag nemen. Kijk ook naar de regels van de douane in je eigen land. Je wilt natuurlijk niet als smokkelaar opgepakt worden. Vaak zijn kleine hoeveelheiden voor eigen gebruik toegestaan. Neem je echter dozen vol mee, dan verwacht men dat je ze gaat verkopen. Let hier dus goed op.

Er zijn natuurlijk tal van alternatieven op het gebied van kunstmatige hormonen. Alternatieven welke via webshops en webwinkels beschikbaar zijn. Informeer naar de mogelijkheden van een alternatief en ook of je deze kunt verkrijgen op het internet of bij een winkel in de buurt. Misschien heeft de houder van je sportschool wel een goede optie om steroids te kopen (of soortgelijke middelen).

 

 

Koop en gebruik steroids verstandig.

Als je kiest om pillen te gaan kopen of injecties dan is het natuurlijk goed om eerst je lichaam bij een dokter te laten controleren. Doe een algemene fitheidstest om zo te ontdekken of het verstandig is om een kuur te gaan starten.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *